Kategóriák
X-TYPE Design

Jelmagyarázat

Gőztisztító

A rendkívül sima szerkezetű zománcnak köszönhetően a tisztítás gyors, könnyű és hatékony. Csak tegyen fél liter vizet a sütőtálcába, állítsa a készüléket hagyományos sütésre, állítsa be 50°C-ra, az időt pedig 30 percre, vagy egyszerűen csak tegyen vizet a tálcába és kapcsolja be a tisztító funkciót a kijelzőn. A gőz fellazítja a szennyeződéseket a sütő falán, amelyeket ezután egy szivaccsal, vagy nedves ruhával könnyen eltávolíthat, hogy a sütő ismét ragyogó és tiszta legyen.

Gyors előmelegítés

Ennek a funkciónak köszönhetően, a kívánt hőmérsékletet a lehető legrövidebb idő alatt tudja elérni. A sütő 150 ° C-ra 4 perc alatt melegszik fel, 20%-kal gyorsabban minta a szokványos felfűtési idő. Ennek köszönhetően korábban kezdhet a sütésre összpontosítani, és nem kell annyit várni arra, hogy a sütő elérje a megfelelő hőmérsékletet. Az ételek felmelegítése is gyorsabbá és egyszerűbbé válik.

Könnyen tisztítható ajtó rendszer

A maradék hő kijelző figyelmezteti a használót, hogy a fűtési zóna még mindig forró annak ellenére, hogy már ki van kapcsolva. Ez a funkció lehetővé teszi a biztonságos és kényelmes főzést.


Légkeveréséses sütés

A ventilátor segít a levegőt egyenletesen eloszlatni az étel körül, megszünteti az ételt körülölelő hideg levegőréteget és így a hagyományos sütőkhöz képest gyorsabban, egyenletesebben és alacsonyabb hőfokon lehet sütni a készülékkel.

 

Receptek az ajtón

A sütő ajtajának belső oldalán elhelyezett receptek hasznos útmutatóként szolgálnak és mindig könnyen elérhetőek - információkat tartalmaznak az étel típusára, a sütés hőmérsékletére és erősségére, illetve a sütési időre vonatkozólag.

 

Hűvös előlap

A triplaüvegezésű ajtó belső részén található reflex üvegnek köszönhetően jelentősen csökkenteni tudtuk az ajtó külső felületének hőmérsékletét. Így a sütő eleje hűvösebb ezáltal biztonságosabb marad.

 

Ts Programóra

A szenzoros vezérlés alkalmazásának köszönhetően a beállítások nagyon könnyen ellenőrizhetőek és kezelhetőek. A Ts szenzor programozó használatával könnyen nyomon követhető a sütési idő illetve a sütő kikapcsolható az étel elkészítése után.

 

 

Normál fény

A sütőtér hátsó részében elhelyezett világításnak köszönhetően könnyen nyomon követheti étel állapotát.

 

 

Kiolvasztás

Ez a speciális funkció ideális sokféle élelmiszer felolvasztására, mint például húsok, halak, kenyér és sütemények. Egy gombnyomással elérhető, mindig kéznél van.

 

 

75 százalékban kihúzható teleszkópos sín STOP funkcióval

A 75 százalékban kihúzható teleszkópos sínek praktikus és biztonságos megoldást jelentenek, amikor a forró ételt ki kell venni a sütőből. A kihúzható sín lehetővé teszi, hogy még a legnehezebb tálak is egyszerűen kivehetőek legyenek a sütőből. Ez pedig segít a konyha baleseteket elkerülni.

 

I-cool előlap

Az ajtó belső oldalán elhelyezett fényvisszaverő üvegnek és tripla üvegezésű ajtónak hála jelentősen csökkentettük a hőmérsékletet a sütő külső oldalán. Ezért a sütő előlapja sokkal hűvösebb marad, ami növeli a biztonságot.

 

Aqualítikus rendszer

Akvalítikus tisztítási rendszernek hála a sütő tisztítása rendkívül gyors és egyszerű. A tisztítás könnyen megy, az egyedülálló AquaRealEase® zománcbevonatnak köszönhetően. Csak öntsön fél liter vizet a sütő aljára, állítsa a hőmérsékletet 90 ° C-ra, 30 percre, vagy adja hozzá a vizet, és kapcsolja be a Clean funkciót a kijelzőn. A gőz könnyen áthatol a szennyeződések és a sütő fala között, ezáltal jelentősen fellazítva a szennyezett helyeket. Törölje át egy nedves ruhával vagy szivaccsal a belsejét, hogy egy fényes és szennyeződésektől mentes felületet kapjon, újra.

 

Forgónyárs

Hasznos tartozék ropogós és arany barnára sült húsételek elkészítéséhez, kifejezetten ajánlott baromfi ételek készítése esetén. A legjobb hatást akkor tudjuk elérni, ha a nyársat együtt használjuk a grill funkcióval vagy a grill funkció és a felső fűtés („szuper forgónyárs”) működik együtt.

 

Oldalsó sínek

Rozsdamentes acél vezetősínek biztosítják, hogy a tepsik megfelelően legyenek a tűzhelyben elhelyezve, könnyedén becsúsztathatóak illetve eltávolíthatóak. Az állvány kivehető és mosogatógépben mosható.

 

TouchFree

Az ajtó belső oldalán elhelyezett fényvisszaverő üvegnek hála jelentősen csökkentettük a hőmérsékletet a sütő külső oldalán.

 

Világító süllyeszthető gombok

Elegáns és ergonomikus nyomógomboknak köszönhetően rendkívül egyszerű a vezérlőközpont tisztántartása. A benyomható elemek nem lesznek piszkosak, így vezérlőközpont a használat során tiszta marad.

 

Procook sütő tepsi

Az Amica által fejlesztett hatszögletű "Procook" sütő tepsi segítségével egészségesebb és zamatosabb fogásokat készíthet. A tapadásmentes zománcból készülő tepsi speciális méhsejt alakú felületére az ételek nem ragadnak oda, illetve nem áznak a zsírban sütés során.

 

Tapadásmentes tepsik

Sütőinkben rendkívül hasznos nanotechnológiai megoldásokat alkalmazunk. A különleges hidrofób zománc meggátolja zsír és a szennyeződések megtapadását, így a tisztítás nem jelent többé gondot.

 

Gyermekzár

A mechanikus zárral megvédheti gyermekeit, vagy a sülő ételt.

 

Könnyen tisztítható zománc

A speciális sima felület a sütő belsejét könnyen tisztíthatóvá teszi, ezért a kisebb szennyeződések eltávolítása egy pillanat műve csak.

 

ECO funkció

Senki sem szereti a magas villanyszámlát. Hogyan csökkenthetjük az energiafelhasználást és ennek következtében a számla összegét. Az Amca sütőket Eco Funkcióval látták el. A funkció kiválasztása után a sütő kikapcsol a sütés tervezett vége előtt 5 perccel, hogy az összegyűlt hő segítségével süsse készre az ételt. Óvja költségvetését!

 

Tz Programóra

Gombok nélküli teljesen szenzoros programozás. Bármit könnyen beállíthat a képernyőn. 37 előre beállított program és 11 funkció álla a rendelkezésére. Továbbá ECO funkcióval is fel van szerelve.

 

Világító fogantyú

Egyszerre funkcionál dekoratív díszítőelemként és a készülék működésére vonatkozó információk megjelenítésére. A megvilágított sütő- fogantyú a divatos megjelenés és a funkcionalitás kiemelkedő kombinációja.

 

Hőlégkeverés

A kör alakú fűtőszálat a ventilátor köré rejtettük. Az új forró levegő funkció hatékonyabb hőeloszlást és egyenletes légkeringtetést biztosít, amely így megszűnteti a forró pontokat a sütőtérben.

 

Hőmérséklet-érzékelő

A hússzonda pontosan méri az étel belső hőmérsékletét. A sütő automatikusan kikapcsol, és hangjelzéssel riaszt a beállított hőmérséklet elérésekor.

 

Világító gombok

A világító gombok a funkcionalitás és a divatos megjelenés különleges kombinációját jelentik. Egyszerre szolgálnak vonzó, dekoratív dizájn elemként és nyújtanak információt a készülék üzemeléséről.

 

Pirolítikus tisztítás

A pirolízis a leghatékonyabb öntisztító funkció. E folyamat során a szerves anyag nagyon magas hőmérsékleten lebomlik. Sütőtér hőmérsékletre körülbelül 490 ° C-ra melegszik fel, ami lebontja a nehezen eltávolítható részecskéket is. Ennek köszönhetően, tűztérben található szennyeződések a hamuvá égjenek, így egy nedves ronggyal könnyen eltávolíthatóak.

 

Szagszűrő

A legújabb technológia a szagok eliminálásának megsegítésére. A szellőzőbe épített szűrő segít csökkenteni a sütés során keletkező szagokat. Nem lesz többé füstös a konyhája, és az egyéb illatok is könnyebben távoznak.

 

Hideg ajtó 4

A négyrétegű üvegajtó beépítése a készülékbe lehetővé teszi a pirolítikus tisztítás funkció biztonságos használatát. A kiegészítő üvegnek köszönhetően, amikor tisztítás közben a belső hőmérséklet eléri a 490 ° C-ot, az üveg hűvös marad, kizárva bármilyen égési sérülést.

 

Szupergrill

A grillezett ételek rajongóinak kedvező kivételesen hatékony megoldásnak köszönhetően, a szupergrill funkció sokkal könnyebbé és szórakoztatóbbá teszi a grillezett hal, a kebab vagy a sült kolbász elkészítését.

 

Előreprogramozott sütés

Tökéletes sütési eredmény köszönhetően a stabil hőmérsékletnek és egyenletes hőelosztásnak a sütő belsejében.

 

Katalitikus tisztítással felszerelve

A sütő öntisztító funkciója. A katalitikus rendszer, amely jól illeszkedő cserélhető belő borítást tartalmaz, megköti a zsírt és az egyéb szennyeződéseket, így segít tisztán tartani a sütőt.

Teleszkópos vezetősínek

A korábbinál nagyobb biztonságot és kényelmet nyújtanak a sütőben elhelyezett vezetősínek, amelyek lehetővé teszik tepsik teljes kihúzását, akár étellel teli állapotban is. Ez a megoldás jelentősen csökkenti az égési sérülések előfordulását és megkönnyíti a kész ételek kivételét a sütőből.