Amica PG3510X Gázdominó

Amica PG3510X Gázdominó
Amica PG3510X Gázdominó
Amica PG3510X Gázdominó
Amica PG3510X Gázdominó
Amica PG3510X Gázdominó
Főzőlap típusa  Gáz
Főzőlap felülete  Inox
Vezérlők:  Forgatógombok
Főzőlap színe  Inox

https://amica.hu

Bővebben
Nincs raktáron
25 900 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Egykezes szikragyújtás

Nincs több a gyufától és a romlandó gázgyújtóktól megégett ujj. A csavarógombban található Elektromos gázgyújtónak köszönhetően a gáz meggyújtása mesésen egyszerű és kényelmes lesz. Mindent egy kézzel tud majd csinálni. Nyomja meg és forgassa el a csavarógombot, és az égő meggyullad. Készüljön a kényelemre a konyhában.

égésbiztosító szelep

Ha az égő véletlenül kialszik, ez veszélyhelyzetet okozhat. De nem az Amica gáztűzhelyeknél, amelyek speciális gázzáró szelepet használnak. A biztonság mindenekelőtt!

ROZSDAMENTES ACÉL FELÜLET

A konyha az otthona központja, és ezáltal egy gyakran használt helyiség. Különösen a lemez van kitéve nagyobb veszélynek – gyakran csöpög rá a forró olaj vagy folyik ki a forrásban lévő víz. Ha azt akarja, hogy konyhája mindig újszerűnek tűnjön, válassza azokat a készülékeket, amelyek rendkívül tartósak és könnyen gondozhatók. A rozsdamentes acélból készült gáztűzhely a tökéletes megoldás. Egyszerűen tisztán tartható, tartós és sérülésekkel szemben ellenálló.

ZOMÁNCOZOTT ROSTÉLYOK

Az instabil rácsok, amelyeket nehéz megtisztítani, már a múlté. Az Amica gáztűzhelyek erős és stabil zománcozott rostélyokat használnak, amelyeket könnyen megtisztíthat. Ha arrébb akarja tolni a fazekat, akkor ezt megteheti anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy a rostély együtt mozog a fazékkal. Tökéletes dizájn a konyhai kényelem szolgálatában.

ELÜLSŐ VEZÉRLŐPANEL

Az elegáns és praktikus gombok vannak elhelyezve a főzőlapon, melyek lehetővé teszik, a főzési paraméterek pontos beállítását, és nagyon könnyen tisztíthatóak.

Adatok
Cikkszám
5906006209124
Tömeg
5,5 kg/db