Amica Group

Amica Group

Az Amica egy jól ismert, több mint 50 országban jelenlévő, európai háztartási gépeket gyártó vállalat. Közel 70 éves tapasztalatal lehetővé teszi, hogy a készülékek széles és változatos skáláját kínálja, a fogyasztók millióinak igényét követve a design és a technológia terén.

Készülékeik ötvözik az intelligens technológiákat és a funkciókat. A készülékeikben használt megoldások mérföldkövet jelentenek a konyhák forradalmasításában. Termékeik stílusos megjelenése nem csak az egyedi designnak, hanem mindenekelőtt a kiváló minőségű alapanyagok használatának, és a minden részletre kiterjedő figyelemnek köszönhető.

A fogyasztók bizalma és az igényeinek felismerése mindig a legfontosabb számukra. A vásárlók elégedettségének fenntartásához folyamatosan keresik az új, és egyre jobb megoldásokat, hogy a házimunkát még könnyebbé tegyék és a főzés nagyobb örömöt nyújtson. Az általunk kínált termékek széles skálája sikeresen ötvözi a fejlett technológiát, az egyedi funkciókat és a kifinomult designt.

Az Amica márka egyik védjegye, jellemzője termékeinek magas minősége. Minden háztartási készülék, amelyet a lengyelországi, Wronkiban gyártanak, rendelkezik biztonsági, elektromágneses kompatibilitási, illetve energiafogyasztási tanúsítvánnyal. E mellett a készülékek megfelelnek a környezetvédelemmel kapcsolatos minden előírásnak. A cég legfontosabb és jelentős tanúsítványai között megtalálható a minőségirányítási rendszer (minősített PCBC és DQS), amely megfelel az ISO 9001 szabványnak -1994-óta -, a környezetvédelmi tanúsítvány - ISO 14001- és a munkahelyi egészségvédelemi és biztonsági tanúsítvány -a PN-N-18001 szabvány. Ezek a tekintélyes tanúsítványok biztosítják az Amica termékek megvásárlóinak, hogy kizárólag folyamatos és következetes minőségellenőrzési rendszeren átesett termékekhez jutnak hozzá.

Érdemes továbbá hangsúlyozni, hogy az Amica termékek külföldi piacokon való jelenléte azt is jelenti, hogy a gépek rendelkeznek a szükséges külföldi igazolásokkal is. Ezen túlmenően a vállalat tagja az Európai Minőség Alapítványnak.

A minőségirányítás az egyik legfontosabb szempont, amelyet maradéktalanul követünk ahhoz, hogy folyamatosan biztosítsuk az Amica termékeinek magas minőségét és versenyképességét ügyfeleink egyre nagyobb megelégedésére.

Az Amica székhelye Puszcza Notecka egyedülálló erdészeti komplexumának közelében található, amely folyamatosan emlékezteti a vállalatot, hogy tevékenysége hatással van a természeti környezetre. Ez sok éven át következetesen beépült abba a pro-ökológiai stratégiába, amely csúcspontját az ISO14001 standardra épülő Környezeti Menedzsment Rendszer bevezetése jelentette. Ma pedig már az Integrált Irányítási Rendszer fontos részét képezi. A vállalat tagja az Európai Minőségirányítási Alapítványnak (EFQM). Az Amica tevékenységének további fontos része a cég alkalmazottainak általános ökológiai képzése, amely biztosítja a környezetvédelmi politika következetes végrehajtását és a kitűzött célok és ökológiai feladatok megvalósítását. Az ilyen tevékenységek segítik a korábbi hozzáállás megváltoztatását és környezettudatosabbá válását hosszútávon.

Az Amica jelentősen hozzájárul a környezet védelméhez az energiatakarékos készülékek részarányának növelésével is a legmagasabb energiahatékonyságú A és A+ modelljei révén. A laboratórium, amelyben a vállalat teszteli termékeit lehetővé teszi, hogy folyamatosan egyre job eredményeket érjen el a cég ezen a területen. A legfejlettebb technológiák használata révén minden egyes gyár még környezetkímélőbbé válik, így az Amica alacsonyabb víz- és áramfogyasztással, valamint korlátozott hulladék és szennyvíz kibocsátással büszkélkedhet.

A pro-ökológiai politika következetes végrehajtása azt jelenti, hogy az Amica teljes mértékben alkalmazkodik az Európai Unió hatályos környezetvédelmi szabályaihoz. A vállalat rendkívül tudatosan választja ki a gyártási anyagokat, amelyek nem tartalmazhatnak semmilyen káros anyagot és amelyeknek újrafelhasználhatónak, vagy újrahasznosíthatóknak kell lennie. Az Amica beszállítói pedig csak olyan cégek lehetnek, amelyek hasonló elveket követnek.