Garancia - Termékregisztráció

Részvételi szabályzat

 

  1. A Promóció megnevezése: „Amica 5 év jótállás” továbbiakban „Promóció”. Az Promóció Szervezője: Selex-M Kft. (Székhely: 4032 Debrecen, Hatvani István utca 3/c, Levelezési cím: 4032 Debrecen, Diószegi út 1-3) továbbiakban „Szervező”.
  2. Az Promóció 2021. január 15. 0:00 órától 2021.december 31. 0:00 óráig tart.

 

  1. Az Promóció mechanizmusa: Azon vásárlók, akik az „Amica 5 év jótállás” Promóció jelen szabályzat 2. pontjában rögzített időtartama alatt a magyarországi Auchan áruházak egyikében vagy az Auchan webáruházban (https://online.auchan.hu/) forgalmazott Amica tűzhelyet vásárolnak, extra jótállást kapnak ajándékba. Az ajándék jótállásért a https://amica.hu/warranty oldalon kell regisztrálnia a vásárlónak az Amica tűzhelyet a vásárlástól számított 90 napon belül.

 

  1. Termékregisztráció menete:

 

4.1. A regisztráció során a vásárlónak az alábbi adatok megadása szükséges:

 

- név (vezeték- és keresztnév),

- e-mail cím,

- a vásárlást igazoló bizonylat vagy számla feltöltött fotója.

 

4.2. A Termékregisztrációt követően elektronikus levélben érkezik visszaigazolás a vásárlónak (a regisztráció során megadott email címre). Az extra jótállás érvényesítéséhez a Termékregisztrációs levél megőrzésére ill. nyomtatására van szükség. Figyelem! A Termékregisztrációt visszaigazoló levél nem helyettesíti a vásárlást igazoló blokk/számla megőrzését. Kérjük, azokat is őrizze meg!

4.3. Az Amica jótállási jogainak érvényesítéséhez a következőkre van szükség: - a készülék maga– valamennyi tartozékával, - jótálláslevél, - vásárlást igazoló EREDETI blokk vagy számla, - az 5 év jótállást igazoló termékregisztrációs levél.

 

  1. A jótállás érvényessége: Az Promóció jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott időtartama alatt vásárolt és az 1. számú mellékletben megjelölt termékre vonatkozó kiterjesztett jótállás időtartama a vásárlástól számított 5 év.

 

  1. Garanciális igények érvényesítése:

 

6.1. Az „Amica 5 év jótállás” Promóció nem érinti a jótállás érvényesítésére vonatkozó ügyintézés folyamatát.

 

6.2. Jelen szabályzatban meghatározott kiterjesztett 5 év jótállás kizárólag az otthoni célra vásárolt és otthon használt Amica tűzhelyekre vonatkozik.

 

6.3. A regisztrált, 5 év kiterjesztett jótállással rendelkező Amica tűzhelyek meghibásodása esetén a javítást kizárólag az arra megjelölt hivatalos Amica márkaszerviz, az Amica országos szerviz üzemeltetője a HTS Group Kft. (cím: 1183. Budapest Gyömrői út 79-83) jogosult elvégezni. Ha a kiterjesztett jótállás időtartama alatt a regisztrált Amica tűzhely javítására/kicserélésére kerül sor az 5 év kiterjesztett jótállás keretében, a kicserélt, vagy kijavított termékre vonatkozó jótállás is kizárólag a vásárlástól számított 5 éves időtartam alatt érvényesíthető, azon túl nem.

 

Az Amica hivatalos szerviz elérhetősége megtalálható a www.amica.hu weboldalon. A hivatalos szervizben a jelen szabályzat 4.3. pontjában meghatározott dokumentumok bemutatására van szükség.

 

 

 

  1. Adatvédelem

 

Azáltal, hogy a vásárló az Promócióban való részvétele során a nevét, nemét, születési idejét, e-mail címét megadja a regisztráció során, a vásárló a jelen szabályzatban foglalt megfelelő tájékoztatás ismeretében önkéntesen és feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait a Szervező az Promóció lebonyolítása céljából a személyes adatok védelméről és közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló mindenkori jogszabályokban (2011. évi CXII. törvény és a 2016/679 európai parlamenti és tanácsi rendelet) foglaltaknak megfelelően kezelje.  A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy az Promóció feltételeit a vásárlók tájékoztatása mellett megváltoztassa. A résztvevők elfogadják, hogy az Promócióban való részvétel során a Részvételi Szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező az Promócióban való részvétel lehetőségét a Részvételi Szabályzat megszegése esetén bármely vásárlótól megvonhatja.

 

 

  1. Általános rendelkezések Az Promóció a www.amica.hu weboldalon kerül részletes ismertetésre. A vásárlók a regisztráció elküldésével a jelen Részvételi Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszik és elfogadják.

 

Budapest, 2021. január 10. www.amica.hu

 

 

1.sz. melléklet: Az „Amica 5 év jótállás” Promócióban résztvevő termékek részletes listája:

 

AMICA 54037 (618CE3.434HTAKDQ(XX)) KERÁMIALAPOS TŰZHELY (Vonalkód: 5906006540371)

AMICA 55347 (58GG1.23POXV) GÁZTŰZHELY (Vonalkód: 5906006553470)

AMICA 56257 (514GcES3.33ZpTsA(XvL)) gáztűzhely (Vonalkód: 5906006562571)

Adatvédelmi tájékoztató

REGISZTRÁCIÓS ŰRLAP KITÖLTÉSE

Webáruház készítés